4:58 PM
Cutremure și Tsunami în Indonezia. Frecvența de urgență 7.110 MHz

Societatea Națională Indoneziană ORARI a stabilit imediat o rețea de urgență pe 7,110 MHz și, de asemenea, a activat satelitul Lapan-Orari IO-86 ca rezervă.

CNN - "Cel puțin 222 de persoane au fost ucise, sute de răniți și dispăruți, inclusiv membri ai unei trupe pop, după ce un tsunami a lovit sâmbătă coasta de vest a Indoneziei, Java și Sumatra.

Nu a existat niciun avertisment înainte ca valurile să lovească cartierul Pandeglang, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, șeful relațiilor publice la Agenția Națională de atenuare a dezastrelor din Indonezia.

Tsunami-ul pare să fi fost declanșat de o combinație de alunecări de teren subacvatice cauzate de erupția vulcanului Krakatoa din strâmtoarea Sunda, care se află între insulele Java și Sumatra.

Martori oculari au descris că au fugit pentru viața lor din hotelurile de pe malul mării. Casele au fost măturat de un zid de apă în seara zilei de sâmbătă.

Valurile au provocat colaps în stațiunea de pe plaja Tanjung Lesung, în timp ce turiștii și localnicii se uitau la trupa pop indoneziană Seventeen.

 

| QRZnow.com

Vizualizări: 1397 | Adăugat de: YO9IGS | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar